Om WG Plastsveis

Vi skreddersyr produkter og løsninger til alle formål

Hva vi gjør

Anleggssveising

Vi har bred erfaring innenfor anleggssveising

Standard- og spesialdeler

Sammen med kunden skreddersyr vi akkurat det produktet som trengs

Prosjektering

Vi bistår med prosjektløsninger innen plastsveis

Om oss

WG Plastsveis har oppnådd betydelig suksess siden etableringen i januar 2020. Vår ekspertise innen sveisbare termoplaster, som PE og PP, har gjort oss til en pålitelig leverandør av tjenester innenfor denne sektoren. Gjennom vårt verksted i Holmestrand produserer vi kvalitetsdeler som oppfyller de høyeste bransjestandardene.

I tillegg til vårt verksted, er vi stolte av å tilby anleggstjenester over hele landet. Våre erfarne team drar til ulike anleggsjobber og sikrer at prosjektene blir gjennomført på en effektiv og profesjonell måte. Uansett hvor kundene våre befinner seg, er vi forpliktet til å levere førsteklasses sveisetjenester og møte deres spesifikke behov.

Med fagbrev, sertifiserte maskiner og dyktige medarbeidere, kan vi garantere at vårt arbeid oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet. Vi investerer kontinuerlig i toppmoderne utstyr og holder oss oppdatert på de nyeste teknologiene og metodene innenfor plastsveising. Dette gjør at vi kan tilby skreddersydde løsninger for både standard- og spesialdeler.

Vår sterke yrkesstolthet er en av grunnene til vår suksess. Vi tar ansvar for hvert prosjekt og er dedikerte til å oppnå optimal kundetilfredshet. Vi lytter nøye til kundenes krav og samarbeider tett med dem gjennom hele prosessen, fra design og produksjon til levering og installasjon. Vi strekker oss langt for å sikre at våre kunder er fornøyde med resultatene.

WG Plastsveis ser frem til å fortsette å vokse og levere pålitelige og bærekraftige løsninger innenfor plastsveising. Vi er takknemlige for våre eksisterende kunder og ser alltid etter muligheter til å samarbeide med nye partnere. Uansett prosjektets omfang og kompleksitet, kan du stole på at WG Plastsveis er ditt pålitelige valg for alle dine sveisbare termoplastbehov.

Jøran Glittum

Daglig leder

Ole-Martin Jensen

Anleggssveiser

Morten Sundseth

Anleggssveiser

Anders Windvik

Anleggssveiser